(recept
si oblíbilo 35 návštěvníků)
Mexické fazole
Potřebné ingredience
1 plechovka červených fazolí v nálevu 1 plechovka bílých fazolí v tomatové omáčce 350g vepřové kýty cibule česnek dle chuti rajský protlak velký kari sůl,pepř kousek masoxu (nemusí být) olej
Postup přípravy
Cibuli pokrájíme na drobno a dáme osmahnou na olej doměkka,maso pokrájíme na menší kousky,osolíme,opeříme a posypeme trochou kari.
Okořeněné maso dáme k cibuli a opečeme ze všech stran,podlijeme trochou vody přidáme kousek masoxu (stačí čtvrtka) maso dusíme do měkka.
Fazole přidáme k masu i s nálevem,dáme protlak a necháme provařit,aby nám fazole zhoustli.
Dochutíme rozmačkaným česnekem a podáváme s čerstvým pečivem.
Okořeněné maso dáme k cibuli a opečeme ze všech stran,podlijeme trochou vody přidáme kousek masoxu (stačí čtvrtka) maso dusíme do měkka.
Fazole přidáme k masu i s nálevem,dáme protlak a necháme provařit,aby nám fazole zhoustli.
Dochutíme rozmačkaným česnekem a podáváme s čerstvým pečivem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
poppysek
(upraveno)
6. 2. 2013, 15:34
Zkusím, právě teď.
B.Tumka
(upraveno)
7. 2. 2013, 7:58
@poppysek