Zobrazit přihlášovací formulář

Luštěniny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Cícerový guláš

0.0
Cícerový guláš

Potřebné ingredience

cca 700 g uvareného cíceru (cizrny), 2 cibule, olej, 1 malý pohár leča, 1 konzerva drvených rajčín, 1 ks sterilizované šampiňóny, soľ, oregano, petržlenová vňať, drvená rasca - kmín, može byť aj chilli paprička

Postup přípravy

Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, keď je osmažená, pridáme scedené šampiňóny (alebo čerstvé, či za hrsť sušených, vopred namočených), opražíme, pridáme rascu, kto má rád pikantné, môže byť chilli paprička. Pridáme lečo (mám domáce), rajčiny, podľa potreby horúcu vodu a dusíme cca 20 minút. Nakoniec pridáme uvarený cícer, povaríme. Nakoniec podľa potreby dochutíme soľou, vňaťkou, oreganom a podávame s dobrým chlebíkom alebo pečivom.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

kakunka 31. 5. 2014, 17:59
Slovenština je nádherná |:o) |:o) |:o) ,-) (L)
bakyka 1. 6. 2014, 21:42
@kakunka naprostý souhlas (F)
skalapanagia 31. 5. 2014, 18:05
@kakunka Ďakujem, Klárka! (L)
Lennie 29. 5. 2014, 21:11
Jé, to vypadá skvěle, určitě vyzkouším (Y)
skalapanagia 31. 5. 2014, 17:57
@Lennie Gabika, ďakujem budem len rada. (L) (L) (L)
jana + 2 26. 5. 2014, 21:00
co je rasca, vnatka?
legally blonde 26. 5. 2014, 21:02
@jana + 2 jestli se nepletu rasca je kmín a vnať je nať
simbala 26. 5. 2014, 21:02
@jana + 2 rasca je kmín a vnaťka je nať,nejspíš petrželková *-) ,-)
skalapanagia 26. 5. 2014, 21:01
@jana + 2 Kmín, Janka. (L)
Amynka 26. 5. 2014, 20:55
Vypada to vyborne (Y)
skalapanagia 26. 5. 2014, 21:02
@Amynka Ďakujem, Linda. (L)
bakyka 26. 5. 2014, 20:26
*-)cícer - to je cizrna, nebo-li římský hrách? Na fotu to tak vypadá *-)
skalapanagia 26. 5. 2014, 20:52
@bakyka Áno, Eliška, je to cizrna, už som to dopísala aj do surovín. (L)
bakyka 27. 5. 2014, 22:15
@skalapanagia (K)díky, o víkendu uvařím.Cizrnu my můžeme na vagóny (jidlo)
skalapanagia 28. 5. 2014, 21:45
@bakyka U nás je tiež veľmi obľúbená. (F)
bakyka 29. 5. 2014, 21:05
@skalapanagia do víkendu je daleko, tak jsem uvařila už dnes a moc jsme si pošmákli (jidlo)díky za skvělý receptík, budu vařit častěji (L)
skalapanagia 31. 5. 2014, 17:56
@bakyka Eliška, to som veľmi rada, teším sa, že si vyskúšala. (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie