(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
PEČENÉ MASÍČKO

Potřebné ingredience
MASO NA PEČENÍ
Postup přípravy
Jakékoliv pečené maso( vepř,kuř,divočina) naskládat do skleniček (bez kosti) tak do 3/4 skleničky zaplnit. Zalít trochou štávy z pečení.Pak zavíčkovat šroubovacím víčkem a vlnit v mikrovlnce na 700W-skleničky 750ml . 9min. skleničky 350ml. 7min . Tento čas je na 1 sklenici. Při více sklenicích se čas vlnění násobí.Po vyjmutí sklenice na 10minut nechat otočené dnem vzhůru.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
karma75
(upraveno)
4. 3. 2016, 7:57
Zavařuji pečené maso pravidelně, upeču si vždy hodně masa,naskládám do malých skleniček, doliju výpekem s horkou vodou. Pak sklenice vložím do hrnce s vodou, klasicky steriluji jako zeleninu či kompoty. Uchovávám pak v chladu, ale nikdy moc dlouho nevydrží, většinou se sní do dvou týdnů. Dělám i z kuřecího masa, občas k pečenému přidám i uzené, je to vynikající.
nahlásit
Kundihvízd
(upraveno)
4. 3. 2016, 1:46
Nechci rýpat, ale pokud do mikrovlnné trouby dáte sklenici s kovovým víčkem, zažijete diskošku kterou jste ani za Husáka nezažila. Navrhoval bych plastovou misku s plastovým víčkem, nebo vyhledat odbornou péči (po konzumaci bude doktor zajisté potřeba). S přáním hezkého dne Kundihvízd.

nahlásit

kubikulka
(upraveno)
13. 11. 2014, 13:50
Mikrovlnit zavřené, jakože zašroubované nadoraz?
nahlásit

NAMIKY
(upraveno)
13. 11. 2014, 17:03
@kubikulka
ANO POŘÁNĚ UTÁHNOUT, HLAVNĚ PLNIT JEN DO 3/4 SKLENIČKY
TAKTO ZAVAŘENÉ MASO VYDRŽÍ I 3 MĚSÍCE




nahlásit