Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Nudličky - domácí - gyros

0.0
Nudličky - domácí - gyros

Potřebné ingredience

4 plátky vepřové kýty, bramborový škrob, olivový olej, sůl, koření na gyros na obložení listy ledového salátu, kostičky barevných paprik krémová zakysaná smetana, koření na tzatziki

Postup přípravy

Maso si nakrájíme na nudličky , osolíme, opepříme. zakapeme olivovým olejem a necháme půl hodiny odležet. Pak maso na olivovém oleji na větší pánvičce osmažíme, přidáme koření na gyros, zalijeme bramborovým škrobem rozmíchaným v troše vody (asi 1 lžičku). a znovu osmažíme.
Na talíř dáme list ledového salátu na to nudličky masa ,hranolky a posypeme na kostičky nakrájenými paprikami. Já k tomu ještě přidávám pro chuť zakysanou smetanu rozmíchanou s kořením tzatziki s kolečky jarní cibulky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 8. 4. 2015, 15:40
(Y)
NikaV 8. 4. 2015, 8:53
Máte to špatně zařazené.
chalupnicka 8. 4. 2015, 17:09
@NikaV OK-máte pravdu, děkuji za upozornění.Alen :-)
bakyka 3. 2. 2015, 21:02
(clamp)to vypadá báječně (clamp)zaujala mě ta zakysanka, koření tzatziky mám originální, přivezla jsem si z Řecka, díky za recept, musím udělat (clamp)
chalupnicka 4. 2. 2015, 8:54
@bakyka Vyzkoušejte Eliško :-) je to mňamka (Y)též jsem použila originál koření na tzatziki z Řecka-dostala jsem ho jako dárek ,tak jsem použila při této dobrotě. Zdravím Alča (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie