Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept

Bavorská sekaná-labuznik.com

0.0
Bavorská sekaná-labuznik.com

Potřebné ingredience

Ingredience 800g hovězího a 200g vepřového (ale mix 50/50 ještě nic nezkazil) 250 g slaniny sůl půl lžičky muškátového květu lžička pepře 30 g másla 1 cibule.

Postup přípravy

Postup

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme je na kousky, které umeleme, ale každý druh odděleně. Slaninu nadrobno nakrájíme.

Mleté hovězí maso nejprve propracujeme a potom smícháme se slaninou, vepřovým mletým masem a kořením. Při hnětení přidáme právě tolik vody, aby hmota byla vláčná, ale nikoli řídká.

Troubu předehřejeme na 180°C. Pekáč vymažeme máslem. Cibuli oloupeme, nasekáme a dáme do pekáče. Potom pekáč naplníme mletým masem. Povrch upravíme, aby po upečení pěkně vypadal a potřeme troškou vody.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie