Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Řízek naruby

0.0
Řízek naruby

Potřebné ingredience

kuřecí maso na řízky, sůl, pepř (podravka pikant), strouhanka, vejce, tuk na smažení, šlehačka (smetana na šlehání), brambory na přílohu, petrželka na ozdobu

Postup přípravy

Kuřecí řízky osolit, okořenit, posypat strouhankou a do řízků ji zaklepat paličkou na maso, poté je obalit v rozšlehaném vajíčku a péct na rozpáleném tuku jako klasický řízek. Když je kůrka zlatavá, řízky vyjmout a dát do pečící mísy, zalít smetanou a zapéct v troubě, cca 15-20 min. Podávat s bramborem ozdobeným petrželkou a zalitým smetanou z pekáčku.
Pokud si Váš mužský stěžuje na suché kuřecí maso, tak teď už nebude, i ten můj milovník pravého prasátka si šmakoval a doporučuje :-))
Jinak řízky jsou výborné i bez zapečení, pro ty, kdo nemusí smetanu :-)
Dobrou chuť :-)

smažení :-)

zalít smetanou a šup do trouby :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

tomasek7 19. 10. 2008, 13:26
Tak jsme to vyzkoušeli super mˇnamka. (zajic)
Buboo 23. 10. 2008, 21:52
@tomasek7 To jsem moc ráda (L) Zase něco ukuchtíme a pošleme dál (pl) papa (L)
tomasek7 19. 10. 2008, 13:03
(Y) Super recept rychlý a výborný. Jen doporučuji

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie