Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

Kure na Ajvaru

0.0
Kure na Ajvaru

Potřebné ingredience

kure - nejlepe palicky, ajvar - napalivy!:)

Postup přípravy

Jen tak pro inspiraci - nase deti si na tom vzdycky posmaknou:)

Kure potreme ajvarem, poklademe maslem a peceme prvni prikryte a potom odkryte - cca pul hodinky. Je-li potreba, tak podlejeme.
K tomu delam vetsinou testoviny se zeleninou nebo bylinkove brambory a talire jsou kompletne vyluxovane:)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Terez(k)a 10. 9. 2010, 12:39
Dobrý den, omlouvám se, tento komentář se netýlá tohoto receptu, ale nevím jak jinak vás zkontaktovat .) Někde jsem četla, že jste psala, že v troubě "smažíte" vše. Včetně řízků. A tak jsem se chtěla zeptat, jestli se to opravdu takto "usmaží"? Uvažuji totiž, že bych udělala rizolety, které jsou taky v trojobale, ale nechce se mi to nechat plavat v tom oleji.. Děkuji za případnou odpověď a omlouvám se za asi hloupý dotaz..
snecka 9. 9. 2010, 17:38
,-)co je to Ajvar?? *-)
Visnery 10. 9. 2010, 11:11
@snecka jugoslavska pochoutka, dela se z pecenych paprik atd :)
GREPIK 9. 9. 2010, 17:46
@snecka to je taková mixovaná zelenina,dá se to běžně koupit.Je to zavařené ve skle (Y) http://kucharka.zarovi.cz/surovina/206

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie