Eiffelovka

Potřebné ingredience
světlý korpus, malinový gel, maliny, mandarinky, vanilkový krém z mascarpone, smartflex velvet, květ smartflex flower
Postup přípravy
K 18. narozeninám pro obdivovatelku Paříže. Měla jsem volnou ruku, takže jsem si mohla vybrat design i barevnou kombinaci. Vyzkoušela jsem si zdobení královskou glazurou přes stencilu a aspoň vím, co příště dělat jinak a lépe.
Pracovalo se mi ale mizerně díky šílené vlhkosti. Jak se venku ochladilo a začalo pršet, po dortu normálně tekly potůčky a Eiffelovku jsem musela dodatečně vyztužit drátky, protože se kácela k zemi :-(
Pracovalo se mi ale mizerně díky šílené vlhkosti. Jak se venku ochladilo a začalo pršet, po dortu normálně tekly potůčky a Eiffelovku jsem musela dodatečně vyztužit drátky, protože se kácela k zemi :-(

Eiffelovka po úpravě a musela jsem maskovat dírky v horním patře po původním umístění.

aspoň ta růže vydržela bez karambolu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Ter+Kat
(upraveno)
22. 5. 2015, 19:33
Tak ten nemá chybu
. Naprosto úúžasný !!!!




nahlásit

ZDENDA57
(upraveno)
1. 5. 2015, 8:48
Nádhera Evi.







nahlásit

hrusticka84
(upraveno)
29. 4. 2015, 20:19





nahlásit

Evča123
(upraveno)
30. 4. 2015, 7:14
@hrusticka84
Děkuji

nahlásit

Akve
(upraveno)
29. 4. 2015, 12:26
nádhera!







nahlásit

Evča123
(upraveno)
30. 4. 2015, 7:14
@Akve
Děkuji

nahlásit