Eifelovka
Potřebné ingredience
Mramorovaný korpus, žloutkový krém, marmeláda,marcipán od Arielll
Postup přípravy
Vykrájené a sestavené z korpusu na plech, dotvarováno punčovinou a potaženo.Čas kvapil, tak je konstrukce narychlo dodělána gelovkou rozdělanou v alkoholu.No naštěstí se líbila, i když byla trochu křivá - nakonec ji stejně zlikvidovali :-).
před potažením
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Luciek
(upraveno)
10. 5. 2009, 23:34
Děkuju za hodnocení
Zrušený účet
(upraveno)
28. 4. 2009, 7:33
Je perfektnííííííí
Anelis
(upraveno)
27. 4. 2009, 22:46
parádní dortíky
MucLenka
(upraveno)
27. 4. 2009, 22:21
Lucko, úžasná Eifelovka!!
federka
(upraveno)
27. 4. 2009, 22:07
krásný
Ilonáček
(upraveno)
27. 4. 2009, 21:55
manhartici
(upraveno)
27. 4. 2009, 21:45
Kráááása...
martik72
(upraveno)
27. 4. 2009, 20:23
Parádní.
gigounka
(upraveno)
27. 4. 2009, 20:07
Parádní - supér