Zobrazit přihlášovací formulář

Eifelovka

0.0
Eifelovka

Potřebné ingredience

Mramorovaný korpus, žloutkový krém, marmeláda,marcipán od Arielll

Postup přípravy

Vykrájené a sestavené z korpusu na plech, dotvarováno punčovinou a potaženo.Čas kvapil, tak je konstrukce narychlo dodělána gelovkou rozdělanou v alkoholu.No naštěstí se líbila, i když byla trochu křivá - nakonec ji stejně zlikvidovali :-).

před potažením

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Luciek 10. 5. 2009, 23:34
Děkuju za hodnocení :-$ (hello)
Zrušený účet 28. 4. 2009, 7:33
Je perfektnííííííí (clamp) (clamp) (clamp)
Anelis 27. 4. 2009, 22:46
parádní dortíky (Y)
MucLenka 27. 4. 2009, 22:21
Lucko, úžasná Eifelovka!! (clamp) (clamp) (clamp)
federka 27. 4. 2009, 22:07
krásný (^) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
Ilonáček 27. 4. 2009, 21:55
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
manhartici 27. 4. 2009, 21:45
Kráááása... (Y) (Y) (Y)
martik72 27. 4. 2009, 20:23
Parádní. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
gigounka 27. 4. 2009, 20:07
Parádní - supér (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie