(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Česká Čína

Potřebné ingredience
Vepřové maso z kýty/ramínko/,játra/nejlépe vepřová,ale mohou být i drůbeží či hovězí/,houby/žampiony/,solamyl,chilli,sůl,pepř,glutasol,olej,zelí hlávkové,pórek,sojová omáčka
Postup přípravy
Maso nakrájíme na nudličky,smícháme se solamylem,glutasolem,solí,pepřem a chilli./Vše dávám přiměřeně/.Zakápnu olejem a dám do ledničky odpočinout,můžeme si připravit i do mrazáku.
Maso dáme na olej orestovat,až zbělá,rozhrneme ke krajům a přidáme játra rovněž nakrájená na nudličky .Až jsou rovněž orestované,promícháme a přidáme hrst nakrouhaného zelí,pórek a krájené žampiony,Zalijeme sojovou omáčkou a vše ještě společně podusíme.
Podáváme se suchou rýží.
Maso dáme na olej orestovat,až zbělá,rozhrneme ke krajům a přidáme játra rovněž nakrájená na nudličky .Až jsou rovněž orestované,promícháme a přidáme hrst nakrouhaného zelí,pórek a krájené žampiony,Zalijeme sojovou omáčkou a vše ještě společně podusíme.
Podáváme se suchou rýží.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Fragrance
(upraveno)
21. 7. 2016, 20:37
Vypadá hezky.

nahlásit
laskonka333
(upraveno)
16. 3. 2016, 9:01

nahlásit