(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Bramborové langoše
Potřebné ingredience
2 nastrouhané brambory, 30 dkg hladké mouky, mléko, kvásek, sůl
Postup přípravy
Všechny suroviny se zpracujeme jako těsto a necháme vykynout. Vytvořené langoše smažíme na tuku. Před podáváním potřeme česnekem nebo kečupem. Možno jíst i na sladko s džemem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
babucina
(upraveno)
29. 3. 2008, 20:52
jituskadablik
(upraveno)
28. 3. 2008, 7:30
jen se chci zeptat,ten kvásek děláte z celého droždí na toto množství brambor a mouky?díky
Edulie
(upraveno)
28. 3. 2008, 19:44
@jituskadablik
Ano jeden kvásek.
rada27
(upraveno)
28. 3. 2008, 7:17
děkuji
Nikis.
(upraveno)
28. 3. 2008, 6:26
Vyzkouším
rada27
(upraveno)
27. 3. 2008, 19:52
jsem to,ale ostuda Holky jak se dělá kvásek?
Vlasta V.
(upraveno)
27. 3. 2008, 23:26
@rada27
Droždí rozdrobíme v trošce vlažného mléka a dáme lžíci mouky a malou lžičku cukru. a necháme 10-15 min. zakryté a na teplém místě vzejít.