Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Bramborové langoše

0.0
Bramborové langoše

Potřebné ingredience

2 nastrouhané brambory, 30 dkg hladké mouky, mléko, kvásek, sůl

Postup přípravy

Všechny suroviny se zpracujeme jako těsto a necháme vykynout. Vytvořené langoše smažíme na tuku. Před podáváním potřeme česnekem nebo kečupem. Možno jíst i na sladko s džemem

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

babucina 29. 3. 2008, 20:52
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (hello)
jituskadablik 28. 3. 2008, 7:30
jen se chci zeptat,ten kvásek děláte z celého droždí na toto množství brambor a mouky?díky (L)
Edulie 28. 3. 2008, 19:44
@jituskadablik Ano jeden kvásek. (clamp)
rada27 28. 3. 2008, 7:17
:-$děkuji (radost)
Nikis. 28. 3. 2008, 6:26
Vyzkouším (Y)
rada27 27. 3. 2008, 19:52
jsem to,ale ostuda :-$Holky jak se dělá kvásek? (smich)
Vlasta V. 27. 3. 2008, 23:26
@rada27 Droždí rozdrobíme v trošce vlažného mléka a dáme lžíci mouky a malou lžičku cukru. :-) a necháme 10-15 min. zakryté a na teplém místě vzejít.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie