(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Lehký oběd - jáhly s tuňákem, zeleninou a vejcem

Potřebné ingredience
Jáhly, tuňák, sterilovaná kukuřice, okurka, jarní cibulka, listový salát, vejce, černé olivy, sůl, bílý pepř, sezamové semínko. Na zálivku: hořčice, olivový olej, jablečný ocet, třtinový cukr
Postup přípravy
Jáhly spařit horkou vodou a uvařit dle návodu. Vejce uvaříme natvrdo. Ve skleničce si ušejkrujte zálivku, místo třtinového cukru může být i med. Zeleninu nakrájet na kousky a smíchat s jáhlami a se slitým tuňákem, osolit a opepřit..
Misku vyložíme lístky salátu, stačí tak 3 kusy, na ně navršíme směs z jahel, zeleniny a tuňáka, vejce nakrájet na 1/4, olivy na plátky, tím ozdobit směs. A to vše zasypat sezamovým semínkem a zalít zálivkou.
Nejlépe připravit den předem a nechat v lednici uležet.
Dobrou chuť.
Misku vyložíme lístky salátu, stačí tak 3 kusy, na ně navršíme směs z jahel, zeleniny a tuňáka, vejce nakrájet na 1/4, olivy na plátky, tím ozdobit směs. A to vše zasypat sezamovým semínkem a zalít zálivkou.
Nejlépe připravit den předem a nechat v lednici uležet.
Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

anaba
(upraveno)
29. 6. 2016, 17:42
taky vyzkouším

nahlásit

kymama
(upraveno)
29. 6. 2016, 17:27

nahlásit

Nadys
(upraveno)
29. 6. 2016, 8:37

nahlásit
kotrlka
(upraveno)
29. 6. 2016, 7:08
To vypadá lákavě..děkuji za tip, brzy vyzkouším
nahlásit