Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Řízečky v sezamové strouhance s Francouzkým bramborovým salátem

0.0
Řízečky v sezamové strouhance s Francouzkým bramborovým salátem

Potřebné ingredience

Kuřecí řízky, sůl,hladká mouka,vejce,mléko,strouhanka,sezamová semínka,olej na smažení Na salát: 1,5 kg brambor,3 velké mrkve,2 petržele,1/4 celeru,1 jablko,1 středně velká cibule,1 lžíce cukru,2 lžíce octa,1 malé balení sterilované kukuřice(170g),1 malé balení sterilovaného hrášku(170g),250g majonézy,1 lžíce plnotučné hořčice,citronová šťáva,pepř,sůl,

Postup přípravy

Salát: brambory si uvaříme ve slupce,necháme vychladnout,oloupeme a nakrájíme na malé kostičky.V osolené vodě uvaříme očištěnou mrkev,petržel a celer.Jakmile je poloměkka,přidáme k ní cukr,ocet a necháme v tomto nálevu vychladnout,pak slijeme .Oloupeme a nakrájíme cibuli a jablíčko na kostičky.Všechno dáme do velké mísy,pak přidáme kukuřici a hrášek(bez nálevu),osolíme,opepříme,zastříkneme citronovou šťávou.Vmícháme majonézu,hořčiči a dobře promícháme.Salát dělám den předem,aby se rozležel,
Řízky nakrájíme na menší plátky,naklepeme ,osolíme a obalíme v klasickém trojobalu , do strouhanky ale přidáme sezamová semínka, smažíme do zlatova.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie