(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Kuře na patizonu
Potřebné ingredience
kuřecí díly, koření na kuře, 1 patizon, 1-2 cibule, cca 10 stroužků česneku, máslo na vymazání hrnce
Postup přípravy
Patizon oloupat, odstranit vnitřek s peckama, pokrájet na kostky a dát do máslem vymazaného hrnce.
K tomu přidat na plátky pokrájenou cibuli a česnek (část zamíchat s patizonem a část nasypat nahoru na maso).
Na patizon rozložit kuřecí díly a posypat kořením na kuře.
Pomalit 5-6 hodin na LOW (3,5l hrnec).
K tomu přidat na plátky pokrájenou cibuli a česnek (část zamíchat s patizonem a část nasypat nahoru na maso).
Na patizon rozložit kuřecí díly a posypat kořením na kuře.
Pomalit 5-6 hodin na LOW (3,5l hrnec).
Patizon oloupat, odstranit vnitřek s peckama, pokrájet na kostky a dát do máslem vymazaného hrnce. K tomu přidat na plátky pokrájenou cibuli a česnek (část zamíchat s patizonem a část nasypat nahoru na maso).
Na patizon rozložit kuřecí díly a posypat kořením na kuře.
Pomalit 5-6 hodin na LOW.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
johnynka
(upraveno)
4. 2. 2018, 21:27
co to je za přílohu?
Ayra
(upraveno)
16. 2. 2018, 19:23
@johnynka
Opečené brambory.