Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Kuře na patizonu

0.0
Kuře na patizonu

Potřebné ingredience

kuřecí díly, koření na kuře, 1 patizon, 1-2 cibule, cca 10 stroužků česneku, máslo na vymazání hrnce

Postup přípravy

Patizon oloupat, odstranit vnitřek s peckama, pokrájet na kostky a dát do máslem vymazaného hrnce.
K tomu přidat na plátky pokrájenou cibuli a česnek (část zamíchat s patizonem a část nasypat nahoru na maso).
Na patizon rozložit kuřecí díly a posypat kořením na kuře.

Pomalit 5-6 hodin na LOW (3,5l hrnec).

Patizon oloupat, odstranit vnitřek s peckama, pokrájet na kostky a dát do máslem vymazaného hrnce. K tomu přidat na plátky pokrájenou cibuli a česnek (část zamíchat s patizonem a část nasypat nahoru na maso).
Na patizon rozložit kuřecí díly a posypat kořením na kuře.

Pomalit 5-6 hodin na LOW.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

johnynka 4. 2. 2018, 21:27
co to je za přílohu?
Ayra 16. 2. 2018, 19:23
@johnynka Opečené brambory.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie