Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Hovězí s mrkví a bramborem

0.0
Hovězí s mrkví a bramborem

Potřebné ingredience

hovězí maso (cca 500 g vcelku), karotka, bílý pepř, sůl, cukr, 1 lžíce citrónové šťávy, máslo, instantní jíška

Postup přípravy

Hrnec trochu máznout máslem, doprostřed položit maso a kolem nasypat na kolečka pokrájenou mrkev. Maso trochu posolit, opepřit bílým pepřem, na mrkev položit kousek másla, vše maličko podlít.

Pomalit 8 hodin na LOW (3,5l hrnec).

Po vyjmutí masa do mrkve přidat trochu cukru, citronovou šťávu a trošku instantní jíšky (jen aby se to trochu blemclo).

K tomu brambory v páře vařené, máslem polité.

Hrnec trochu máznout máslem, doprostřed položit maso a kolem nasypat na kolečka pokrájenou mrkev. Maso trochu posolit, opepřit bílým pepřem, na mrkev položit kousek másla, vše maličko podlít.

Pomalit 8 hodin na LOW. Po vyjmutí masa jsem do mrkve přidat trochu cukru, citronovou šťávu a trošku instantní jíšky (jen aby se to trochu blemclo).

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

mimicek 6. 1. 2021, 23:40
(Y) (Y) (Y)
Nadys 11. 1. 2018, 21:23
to vypadá krásně (F) (pl)
malmar 11. 1. 2018, 21:15
Děkuji |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie