MIMONI PRO SAŠU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
ČOKOLÁDOVÝ KORPUS
KRÉM: mascarponovo-smetanový + mandarinky
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: čokoládová ganache
POTAHOVKA: z marshmallow bombonů obarvená na žluto
FIGURKY: z domácího mléčného marcipánu
DORTOVÁ FORMA: průměr 23 cm, výška: 8,5 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3000 g
KRÉM: mascarponovo-smetanový + mandarinky
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: čokoládová ganache
POTAHOVKA: z marshmallow bombonů obarvená na žluto
FIGURKY: z domácího mléčného marcipánu
DORTOVÁ FORMA: průměr 23 cm, výška: 8,5 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3000 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Horní pohled
Příprava figurek na dort
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé