(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Hovězí se žampiony a sušenými rajčaty

Potřebné ingredience
400g kousků hovězího zadního nebo krku, 2 větvičky rozmarýnu, 70 - 100ml bílého vína, 250-300ml vývaru, 2 lžíce rýžového oleje, asi 300g žampionů, hrst sušených krájených rajčat, sůl, pepř, 2 lžíce hladké mouky, 1 stroužek česneku
Postup přípravy
Maso umyjeme a osušíme. V pytlíku smícháme mouku, sůl a pepř, přidáme maso a zatřeseme, aby se maso obalilo slabou vrstvou. Poté orestujeme na oleji, přidáme čtvrtky žampionů. Přilijeme víno a nechme odvařit, poté vývar, česnek, rozmarýn a rajčata. Přivedeme k varu a poté přendáme do trouby a pečeme na 140-150°C asi 4 hodiny. Dle potřeby doléváme vývarem.

...

....

...

...

...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé