Dvojitý cheesecake

Potřebné ingredience
Na korpus: 130g mletých mandlí, 3 žloutky, 250g špaldové mouky, 1 lžička PP, 210g másla, 80g třtinového cukru, sůl. + cca 60-80g másla. Pečený cheesecake: 480g Philadelphia, 115g creme fraiche, 40g cukru s vanilkou, 50-70g světlého třtinového cukru, 2 vejce, 4 žloutky, 30g kukuřičného škrobu. Jahodové želé: 3 g želatiny, 2 lžíce vody, 65g mixovaných jahod, 65g čerstvé pomerančoví šťávy (cca 1 pomeranč). Nepečený cheesecake: 75g šlehačky, 55g creme fraiche, 55g Philadelphia, 20g bílé čokolády, 20g cukru, 25g mléka, 2 lžíce vody, 3g želatiny. Čerstvé jahody na ozdobu.
Postup přípravy

...

...

...

...

...

...

...

...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu


