PRO MALOU ŠKOLAČKU
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS VANILKOVÝ
KRÉM JAHODOVÝ z mascarpone, smetany a jahodového pyré
KORPUSY PROMAZÁNY KRÉMEM A KOUSKY ČERSTVÝCH JAHOD
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE na obmazání a zpevnění celého dortu
KRÉM SMETANOVO-TVAROHOVÝ na horní a boční obmazání celého dortu
KOUSEK ZELENÉHO FONDÁNU NA HORNÍ ČÁST DORTU
MODELOVANÉ ZDOBENÍ z hmoty MONTANA
DORTOVÁ FORMA o průměru 27 cm
VÝŠKA DORTU: 9 cm
ČÍSTÁ CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3500 g
KRÉM JAHODOVÝ z mascarpone, smetany a jahodového pyré
KORPUSY PROMAZÁNY KRÉMEM A KOUSKY ČERSTVÝCH JAHOD
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE na obmazání a zpevnění celého dortu
KRÉM SMETANOVO-TVAROHOVÝ na horní a boční obmazání celého dortu
KOUSEK ZELENÉHO FONDÁNU NA HORNÍ ČÁST DORTU
MODELOVANÉ ZDOBENÍ z hmoty MONTANA
DORTOVÁ FORMA o průměru 27 cm
VÝŠKA DORTU: 9 cm
ČÍSTÁ CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3500 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Pohled zepředu
Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé