SVATEBNÍ TŘÍPATROVÝ V BÍLO-MODRÉM
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
SPODNÍ PATRO- korpus mramorový,
KRÉM: karamelový a pařížský,
PRŮMĚR DORTU: 30 cm, VÁHA: 4600 g, spotřeba fondánu: 500 g, VÝŠKA: 9 cm
STŘEDNÍ PATRO- korpus vanilkový,
KRÉM: smetanovo malinový z domácích malin,
PRŮMĚR DORTU: 26 cm, VÁHA: 2600 g, spotřeba fondánu: 300 g, VÝŠKA: 9 cm
HORNÍ PATRO- korpus citronový,
KRÉM: citronovo-ananasový,
PRŮMĚR DORTU: 20 cm VÁHA: 2100 g, spotřeba fondánu: 300 g, VÝŠKA: 11 cm
KULATÝ DORTÍK S RŮŽIČKAMI- korpus kakaový,
KRÉM: pařížský a část krému citronovo-ananasového,
PRŮMĚR DORTU: 23 cm, VÁHA: 2100 g, spotřeba fondánu: 200 g, VÝŠKA: 8 cm
POSTAVIČKY VYŘEZÁNY Z FONDÁNU
CELKOVÁ VÁHA TŘÍPATROVÉHO DORTU: 9300 g
CELKOVÁ VÁHA KULATÉHO DORTU: 2100 g
KRÉM: karamelový a pařížský,
PRŮMĚR DORTU: 30 cm, VÁHA: 4600 g, spotřeba fondánu: 500 g, VÝŠKA: 9 cm
STŘEDNÍ PATRO- korpus vanilkový,
KRÉM: smetanovo malinový z domácích malin,
PRŮMĚR DORTU: 26 cm, VÁHA: 2600 g, spotřeba fondánu: 300 g, VÝŠKA: 9 cm
HORNÍ PATRO- korpus citronový,
KRÉM: citronovo-ananasový,
PRŮMĚR DORTU: 20 cm VÁHA: 2100 g, spotřeba fondánu: 300 g, VÝŠKA: 11 cm
KULATÝ DORTÍK S RŮŽIČKAMI- korpus kakaový,
KRÉM: pařížský a část krému citronovo-ananasového,
PRŮMĚR DORTU: 23 cm, VÁHA: 2100 g, spotřeba fondánu: 200 g, VÝŠKA: 8 cm
POSTAVIČKY VYŘEZÁNY Z FONDÁNU
CELKOVÁ VÁHA TŘÍPATROVÉHO DORTU: 9300 g
CELKOVÁ VÁHA KULATÉHO DORTU: 2100 g
Detail horního dortíku
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Horní pohled
Pohled zepředu společně s kulatým
Samostatný pohled na třípatrák
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé