Zobrazit přihlášovací formulář

Pomazánky

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Paštika

0.0
Paštika

Potřebné ingredience

500g jater, 180-200g másla, 1 šlehačka, sůl, pepř, česnek, šalvěj, rozmarýn, 80 - 100g červeného vína, přepuštěné máslo

Postup přípravy

Játra orestujeme na přepuštěném másle, po chvíli přidáme nasekané bylinky, česnek, pepř a sůl. když jsou játra do růžova (nesmí být vysušená), přilijeme víno a necháme ho vyvařit. Nakonec vmícháme šlehačku. Rozmixujeme nahrubo a postupně přidáváme kousky másla, které vždy se směsí rozmixujeme. Případně ještě dochutíme (směs by měla být slanější). Přepasírujeme přes cedník. Plníme do horkých sklenic, přidáme bylinky na ozdobu a zalijeme přepuštěným máslem.

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie