MOZAIKOVÁ PIZZA – velká dobrota

Potřebné ingredience
Pizzové těsto-jakékoliv, hustá rajčatová šťáva (kečup), mozzarella, anglická slanina nebo šunka, žampiony předem podušené nebo z konzervy, oregano, olivový olej, strouhaný tvrdý sýr, sůl.
Postup přípravy
Jak okraje začnou zlátnout, plech vytáhneme a jednotlivá kolečka naplníme surovinami, které si zvolíme a máme doma. Já je naplnila kostičkami mozzarelly, nudličkami nakrájené slaniny, předem podušenými hnědými žampiony. Některé otvůrky jsem vyplnila jen sýrem a posypala oreganem. Celé zakápla olivovým olejem a dopékala dalších 7 minut.
Při konzumaci u stolu si pak každý strávník odtrhne jednotlivý dílek pizzy. Dobré pochutnání.

Malinko jiná varianta plnění pizzové mozaiky.

Pizza upečená z jednotlivých naplněných mističek těsta.

Příprava-vykrájená a spojená kolečka můžeme vložit i do pizzové formy.

Příprava-mističky naplníme hustou rajčatovou šťávou nebo kečupem a pak doplníme zvolenými surovinami, které máme doma.

Jednotlivé dílky z upečené pizzy, které se dají velmi dobře oddělovat.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu










