AUTÍČKOVÝ pro Nikolase
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
VANILKOVÝ KORPUS
KRÉM: SMETANOVO-MASCARPONOVÝ S KARAMELEM
BROSKVE A MANDARINKY
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: bílkovo-máslový s čokoládovou ganáší
FONDÁN: obarvený dle potřeby na zdobení
AUTÍČKA: vytvarované z punčoviny, obmazané čoko.ganáší a potáhnuté fondánem
PEČÍCÍ FORMA: průměr 27 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.200 g
VÝŠKA DORTU: 10 cm
KRÉM: SMETANOVO-MASCARPONOVÝ S KARAMELEM
BROSKVE A MANDARINKY
KRÉM NA OBMAZÁNÍ DORTU: bílkovo-máslový s čokoládovou ganáší
FONDÁN: obarvený dle potřeby na zdobení
AUTÍČKA: vytvarované z punčoviny, obmazané čoko.ganáší a potáhnuté fondánem
PEČÍCÍ FORMA: průměr 27 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.200 g
VÝŠKA DORTU: 10 cm
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Horní pohled
A ještě jeden celkový pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé