Zobrazit přihlášovací formulář

Pomalý hrnec

Přidat recept

Plněné papriky s rýží a medvědím česnekem

0.0
Plněné papriky s rýží a medvědím česnekem

Potřebné ingredience

menší paprikové lusky, 500 g mletého masa (hovězí, vepřové, kuřecí, krůtí...), 3 lžíce sušené cibule, 3 lžíce červené rýže, medvědí česnek, sůl

Postup přípravy

V míse smíchat maso + cibuli + rýži, okořenit medvědím česnekem a solí (pokud není čerstvý česnek, tak dobře poslouží i sušený, nebo třeba směs Medvědí sůl).

Paprikové lusky zbavit semínek a žeber a naplnit je masovou směsí.

Vložit do hrnce a pomalit na LOW 6 hodin (3,5l hrnec).

V míse smíchat maso + cibuli + rýži.

Okořenit medvědím česnekem a solí (pokud není čerstvý česnek, tak dobře poslouží i sušený, nebo třeba směs Medvědí sůl).

Paprikové lusky zbavit semínek a žeber a naplnit je masovou směsí.

Papriky vložit do hrnce.

Pomalit na LOW 6 hodin.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Evula.U 25. 5. 2019, 18:27
Moc pekne nazdobeny talir, papricky jsou lakave (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie