S LEDNÍMI MEDVĚDY
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: vanilkový
kRÉM: pařížský
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: bílkovo-máslový
SIRUP NA PROKAPÁNÍ KORPUSŮ: meruňkový
FONDÁN: domácí výroba
FIGURKY. dvě umělé + 1 vymodelovaná
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 3.500 g
VÝŠKA DORTU: 10 cm
PRŮMĚR DORTOVÉ FORMY: 27 cm
kRÉM: pařížský
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: bílkovo-máslový
SIRUP NA PROKAPÁNÍ KORPUSŮ: meruňkový
FONDÁN: domácí výroba
FIGURKY. dvě umělé + 1 vymodelovaná
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 3.500 g
VÝŠKA DORTU: 10 cm
PRŮMĚR DORTOVÉ FORMY: 27 cm
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Horní pohled
Ještě jeden pohled zepředu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
MíšaC
(upraveno)
11. 7. 2019, 16:18
Paráda