Zobrazit přihlášovací formulář

S LEDNÍMI MEDVĚDY

0.0
S LEDNÍMI MEDVĚDY

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS: vanilkový
kRÉM: pařížský
KRÉM NA OBMAZÁNÍ CELÉHO DORTU: bílkovo-máslový
SIRUP NA PROKAPÁNÍ KORPUSŮ: meruňkový
FONDÁN: domácí výroba
FIGURKY. dvě umělé + 1 vymodelovaná
VÁHA HOTOVÉHO DORTU: 3.500 g
VÝŠKA DORTU: 10 cm
PRŮMĚR DORTOVÉ FORMY: 27 cm

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Horní pohled

Ještě jeden pohled zepředu

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

MíšaC 11. 7. 2019, 16:18
Paráda (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie