Zobrazit přihlášovací formulář

DORT AUTÍČKOVÝ

0.0
DORT  AUTÍČKOVÝ

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

MEDOVÉ PLÁTY o rozměru: 21 x 21 cm
KRÉM. mascarpone + zakysané smetany 20% s vanilkovým cukrem
SIRUP NA PLÁTY: uvařený černý čaj, med a pár kapek pomerančového aroma
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání celého dortu
FONDÁN BÍLÝ: domácí výroba
AUTÍČKA: vymodelované ze zbytků fondánu s použitím potravinářských barviček
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTÍKU: 8 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTÍKU: 3.400 g

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Horní pohled

Ještě jeden zepředu

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie