DORT AUTÍČKOVÝ
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
MEDOVÉ PLÁTY o rozměru: 21 x 21 cm
KRÉM. mascarpone + zakysané smetany 20% s vanilkovým cukrem
SIRUP NA PLÁTY: uvařený černý čaj, med a pár kapek pomerančového aroma
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání celého dortu
FONDÁN BÍLÝ: domácí výroba
AUTÍČKA: vymodelované ze zbytků fondánu s použitím potravinářských barviček
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTÍKU: 8 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTÍKU: 3.400 g
KRÉM. mascarpone + zakysané smetany 20% s vanilkovým cukrem
SIRUP NA PLÁTY: uvařený černý čaj, med a pár kapek pomerančového aroma
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na obmazání celého dortu
FONDÁN BÍLÝ: domácí výroba
AUTÍČKA: vymodelované ze zbytků fondánu s použitím potravinářských barviček
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTÍKU: 8 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTÍKU: 3.400 g
Pohled z levé strany
Pohled z pravé strany
Horní pohled
Ještě jeden zepředu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé