DORT - LEGO

Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
TŘI DORTOVÉ KORPUSY: fialový levandulový, žlutý citronový, zelený špenátovo-pistáciový
KRÉM na naplnění: mascarponovo-smetanový s citronovou šťávou
SIRUP na prokapání korpusů: citronový s rumovou esencí
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření a vyhlazení celého dortu
FONDÁN: domácí výroba, obarvený na zeleno,
FIGURKY: vymodelované z modelovací hmoty Bianco White
PEČÍCÍ FORMA: 35X25 cm. Korpusy seříznuty na velikost 25x25 cm a ze zbylých 10 cm vykrojeny kola.
VÝŠKA CELÉHO DORTU VČETNĚ KOL: 13 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.600 g
KRÉM na naplnění: mascarponovo-smetanový s citronovou šťávou
SIRUP na prokapání korpusů: citronový s rumovou esencí
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: na potření a vyhlazení celého dortu
FONDÁN: domácí výroba, obarvený na zeleno,
FIGURKY: vymodelované z modelovací hmoty Bianco White
PEČÍCÍ FORMA: 35X25 cm. Korpusy seříznuty na velikost 25x25 cm a ze zbylých 10 cm vykrojeny kola.
VÝŠKA CELÉHO DORTU VČETNĚ KOL: 13 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 4.600 g

Pohled z leva

Pohled z prava

Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé