Zobrazit přihlášovací formulář

M I M O Ň

0.0
M I M O Ň

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUSY oba dva: vanilkové
KRÉM: mascarponovo-smetanový
JAHODOVÉ PYRÉ
KRÉM vanilkovo máslový: na mantinely
KRÉM BÍLKOVO-MÁSLOVÝ: na potření celého dortu před potáhnutím fondánem
FONDÁN: žlutý + bílý
FIGURKA A ZDOBENÍ: z fondánu
DORTOVÉ FORMY: průměr 26 cm + 20 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 7.000 g
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU: 24 cm

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Horní pohled

Ještě jeden trochu jiný úhel

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie