Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Zapečené bramborové noky s gorgonzolou

0.0
Zapečené bramborové noky s gorgonzolou

Potřebné ingredience

bramborové noky (uvařené nastrouhané brambory, vejce, sůl, mouka), 1/2 - 3/4 brokolice, 150g gorgonzoly, sůl, pepř, 300g krůtích kousků, 1 šlehačka, hrst vlašských ořechů

Postup přípravy

Z brambor, vejce, soli a mouky vypracujeme těsto a uvaříme noky. V zapékací míse smícháme noky, šlehačku, zblanšírovanou brokolici a orestované maso (předem na chvíli naložené v soli a pepři nebo v jiném koření). Poklademe kousky gorgonzoly a vlašskými ořechy. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200°C asi 20 min.

...

...

...

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie