(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Mokrý jablečný koláč

Potřebné ingredience
asi 6 jablek, 3 vejce, citrónová šťáva a kůra, 1/2 PP, 50g celozrnné pšeničné mouky, 50g hladké mouky, 30g rozpuštěného másla, 75g cukru, 100g mléka (lze nakombinovat s jogurtem), ev. skořice, rozinky, ořechy,...
Postup přípravy
Jablka oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, zakapeme citrónovou šťávou, popřípadě přidáme skořici. Vejce vyšleháme s cukrem, poté přidáme máslo, mléko, kůru a mouku. Ručně vmícháme plátky jablek. Pečeme v dobře vymazané a vysypané formě na 170°C asi 50 min. Necháme do druhého dne vychladnout.

...

...

...

...

...

...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé