Zobrazit přihlášovací formulář

N A R O Z E N I N O V Ý

0.0
N A R O Z E N I N O V Ý

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS - vanilkový s ochucovací vanilkovou pastou
SIRUP na korpusy - citronový + pár kapek jahodové esence
KRÉM DO DORTU - mascarponovo - smetanový proložený JAHODOVÝM PYRÉ
KRÉM NA OBMAZÁNÍ A DOZDOBENÍ - máslovo - tvarohový
MODELACE - pejsek s poduškou z modelovací pasty Bianco White
FORMA dortová kulatá - průměr 23 cm
VÝŠKA HOTOVÉHO DORTU - 11 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 3.700 g

Pohled zepředu

Pohled z boční strany

Pohled shora

Detailní pohled

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

backa 24. 4. 2021, 19:22
perfektní ,moc pěkně nazdobený (Y)
bedla7 23. 4. 2021, 13:55
(Y) (Y) (Y) krásný

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie