ARIEL pro ANDĚLKU

Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS: kakaový
KRÉM na naplnění: smetanový s mascarpone
SIRUP na prokapání korpusu: voda, cukr, citronová šťáva + pár kapek jahodové esence
JAHODOVÉ PYRÉ: mražené jahody, cukr moučka+ želatina
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: máslo + tmavá čokoláda 55%
KRÉM máslovo-bílkový: na konečné potření celého dortu před potažením fondánem
FONDÁN: domácí výroba
DORTOVÁ FORMA: průměr 28 cm
VÝŠKA DORTU bez figurky: 12 cm + s figurkou Ariel = 29 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5.100 g
KRÉM na naplnění: smetanový s mascarpone
SIRUP na prokapání korpusu: voda, cukr, citronová šťáva + pár kapek jahodové esence
JAHODOVÉ PYRÉ: mražené jahody, cukr moučka+ želatina
ČOKOLÁDOVÁ GANACHE: máslo + tmavá čokoláda 55%
KRÉM máslovo-bílkový: na konečné potření celého dortu před potažením fondánem
FONDÁN: domácí výroba
DORTOVÁ FORMA: průměr 28 cm
VÝŠKA DORTU bez figurky: 12 cm + s figurkou Ariel = 29 cm
CELKOVÁ VÁHA DORTU: 5.100 g

Pohled z levé strany

Pohled z pravé strany

Pohled zezadu

Pohled shora
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé