Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Maso v tlakači ( papiňáku )

0.0
Maso v tlakači ( papiňáku )

Potřebné ingredience

vepřové maso na řízky ( může být i hovězí )
na zálivku, kterou se maso v hrnci přelije je třeba: 2,5 dcl vody
3 lžíce kečupu
1 lžíce hořčice
vegeta, sůl, pepř, zbytek omastku z pánve, na kterém jsme
pekli řízky

Postup přípravy

- plátky masa osolíme, naklepeme, obalíme ve strouhance a znovu naklepat ( mírně ) obalit ve vajíčku a prudce osmáhnout po obou stranách.

- poskládáme do hrnce a zalijeme připravenou zálivkou

- maso necháme 20 minut dusit.

- pustí šťávu a je to fakt mňamka, nejvíce se to hodí k rýži, ale i brambory, hranolky nebo jen chleba nejsou špatné

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie