Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

Masové placičky

0.0
Masové placičky

Potřebné ingredience

1/2 kg masa ( jekéhokoliv), 4 PL solamylu, 4 PL oleje, 4 vejce i více, 1 KL vorčestru, 1 KL soli, 1 KL pepře, 1/2 KL pálivé papriky, 1/2 KL kari, 4 KL magi

Postup přípravy

Maso si nakrájíme na drobounké kostičky a postupně přidáváme zbytek ingrediencí. Nakonec všechno smícháme a necháme 24 hodin uležet v ledničce. Můžeme to smažit na pánvi, jako normálně palačinku, nebo na pánvi na volská oka. ( Jestli můžu poradit, malé placičky vypadají lépe. Já osobně to smažím na pánvi na volská oka.) Smažíme po obou stranách do zlatova. Jako příloha k tomu jde snad všechno ( i rýže, když si uděláte nějaký sůsek), my k tomu nejraději hranolky a tatarku. :o)

TIP na odpolední sváču: Chleba s hořčicí, navrch placičky a kolečka cibule.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

savena 8. 9. 2007, 10:42
taky děláme (clamp) přidávám kečup nebo hořčici a taky cibuli na půlkolečka a je to dobrůtka a na lívanečníku dělám když má přijít návštěva a každy zobe do druhé misky hranolky a nemá to chybu (clamp) (clamp) pěkný den (F)
Martinkova 8. 9. 2007, 10:07
Taky dělám tyto placičky a jsou super (Y) Jen tam ještě přidávám na nudličky nakrájenou mrkev a občas ta šoupnu i žampiony (Y) Myslim si že se tam muže přidat cokoliv (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie