Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

maso po francuzsky

0.0
maso po francuzsky

Potřebné ingredience

vepřove řizky
4-5cibule
majoneza nebo ja davam tatarku
sůl,pepř,trocha oleje

Postup přípravy

Vepřove řizky naklepeme,osolime,opepřime,rozložime na pekač či hluboky plech(podle množstvi) s trochou oleje.Cibuli oloupame a nakrajeme na kolečka,ktere hustě položime na každy kus masa,na cibuli lžici rozetřeme tatarku a malinko podlijeme vodou.Dame pect do trouby na 200 stupnů až maso mekke a tatarka zružovi,vypada pak jak zapečeny syr.Podavame z opekanymi brambory nebo bramborovou kaši.DOBROU CHUŤ!
Ted jsem přiška na to- že když dala majonezu-při pěčeni ona zklouzla,tak zustanu u tatarky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie