Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Závitek z mletého masa - Zkuste to, stojí to za to !!!!!!!!

0.0
Závitek z  mletého masa - Zkuste to, stojí to za to !!!!!!!!

Potřebné ingredience

250 g mletého hovězího masa, 250 g mletého vepřového masa, 1 vejce, 1 větší cibule, 2 lžíce strouhanky, hrst petrželové natě, mletý pepř, sůl, hořčice, 4 ostravské klobásy( nebo paprikové, jaké máte rádi) 4 dlouhé plátky slaniny, olej, kečup.

Postup přípravy

Mleté maso dobře smícháme se strouhankou, mletou sladkou paprikou, pepřem, vejcem, jemně nakrájenou cibulí a petrželovou natí. Z těsta vytvarujeme širší oválné řízky, potřeme hořčicí, vložíme klobásu a dobře zavineme. Stočíme do plátku slaniny a spíchneme špejlí. Masové špačky vložíme do olejem vymaštěného pekáče a pečeme na 180 C asi tak půl hodinky. Před dopečením zakápneme kečupem a ještě chvíli zapečeme. Příloha bramborová kaše, nebo brambory.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

DianaH 6. 6. 2008, 21:14
Mooooc dobré (Y), super nápad a změna, dojedli jsme je i studené (jidlo), opravdu výborné (Y)
ďulda 11. 5. 2008, 12:22
Zdravím (hello) udělala jsem včera k obídku vaše špačky, jsou opravdu móóóc dobrý (pl) :-) i manža se oblizoval (Y) (Y) (Y) ale příště musím udělat z více masa nějak rychle se nám po tom zaprášilo ;-) tak děkuji za ispiraci na dobrý papu (clamp) (clamp) (clamp)
Forštka 12. 5. 2008, 14:46
@ďulda :-) :-) :-)To jsem ráda, že vám chutnalo. U nás, je to manželovo nejoblíbenější jídlo. |:o) |:o) Mějte se krásně (flower) (flower)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie