(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
obalované vejce
Potřebné ingredience
vajíčka,mléko,sůl,hladká mouka,strouhanka,olej
Postup přípravy
Natvrdo uvařená a rozpůlená vejce obalíme v trojobalu a usmažíme.Podáváme s brambory a zeleninovou oblohou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
IVA 75
(upraveno)
16. 1. 2009, 13:28
JSOU SUPROVÉ, AŽ NA TO ŽE JSEM SI TO ŠPATNĚ PŘEČETLA A TY VEJCE NEROZPŮLILA, KRÁSNĚ PROSTŘELA POD PERGOLOU A NASERVÍROVALA VAŘÍCÍ, A JEN JSME DO NICH PÍCHLI, TAK NÁM BOUCHLI = TO BYLA ŘACHA VEJCE VŠUDE= V KOČÁRKU , VYSELY ZESTROPU DOLŮ, V PIVĚ, VE VLASECH... JEŠTĚ ŽE JSME NEMĚLI POZVANOU TCHÝNI ,TĚŽKO BYCH VYSVĚTLOVALA,ŽE TO NEBYL ÚMYSL
Michaela_
(upraveno)
27. 4. 2011, 14:08
@IVA 75
tak to asi nechapu...proc by mela varena, obalena vejce "bouchnout"?....
majstr3
(upraveno)
15. 4. 2009, 12:27
@IVA 75
tak to byl nasup...a jeste to berete s humorem-super poctenicko
rada27
(upraveno)
29. 1. 2009, 6:45
@IVA 75
.Tak příště raději pořádně přečíst.Ale pobavila jste mě.