Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

PŘÍRODNÍ roštěnky

0.0
PŘÍRODNÍ roštěnky

Potřebné ingredience

plátky roštěnek, cibule, slanina, olej, sůl, pepř, hladká mouka, hořčice,
na ozdobu: vajíčka uvařená natvrdo, sterilovaná kápie a petrželka

Postup přípravy

Na pánvi rozpálíme malé množství oleje, přidáme slaninu, kterou necháme rozpustit a poté jednu velikou najemnou nakrájenou cibuli. Když začne zlátnout, tak na ní opečeme naklepané a po okrajích nařízlé roštěnky, které jsou již osolené a opepřené. Podlijeme vodou a dusíme doměkka.
Během dušení přidáme lžíci hořčice a v závěru zahustíme hladkou moukou rozkvedlanou v malém množství vody, poté ještě minimálně 10 minut povaříme.
Na talíři podáváme ozdobené vejcem vařeným natvrdo, kápií a petrželkou.
Vhodnou přílohou je rýže. Dobrou chuť :-).

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie