Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 16 návštěvníků)

JEMNÉ ŘEZY PODLE MARUŠKY(nepečené)

0.0
JEMNÉ ŘEZY PODLE MARUŠKY(nepečené)

Potřebné ingredience

BEBE SUŠENKY(JÁ POUŽÍVÁM VELIKÉ BALENÍ TĚCH OBYČEJNÝCH),tvaroch ve vaničce,vanilkový pudink,mléko,cukr moučka,hrnek se silnou kávou,dvě hrsti rozdrcených piškotů na hrubo,čokoláda na vaření,máslo,rum

Postup přípravy

Na plech dáme pečící papír a rozložíme po celé délce bebe sušenky,které polijeme horkou silnou kávou.připravíme si pudink,ale pozor,stáhněte ho včas,nesmí se vám srazit,musíte stále šlehat i během sundání z plotny,aby byl krémový našlehaný,když není tak horký,tak zašleháme do něj kousek másla(necelou půlku)rum(3 lžíce),stále šleháme,zašleháme rozdrcené piškoty a když už je krém vlažný,tak do něj zašleháme tvaroh ve vaničce(je lepší,nenechá hrudky).Krém pomažeme na sušenky a zalijeme,potřeme čokoládou na vaření,kterou rozpustíte ve vodní lázni,přidáte tak 1/4 másla,rum(2 lžíce)....necháte 24 hodin uležet v ledničce.U nás to sklidilo ohromný úspěch.......když nebudete mít vanilkový pudink,tak ještě můžete dát banánový,to řezy dostanou ještě výraznější chuť..

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

pepebubu 13. 4. 2008, 9:25
ahoj maruš (F) (F)ten bude vynikající (clamp) (clamp)už jen podle toho co se má do toho dát. ;-)dneska ho udělám a písnu .pápá monika (F) (F) (F) (F) (Y) (Y)
wertzuiop 13. 4. 2008, 12:24
@pepebubu (Y)je super,na to,že držím dietu,jsem snědla čtvrt pekáče :-S,to bude večer makačka (cinky) (kolo),ale je to fakt žrádílko (zajic)
pepebubu 14. 4. 2008, 11:38
@wertzuiop ahoj maruško (F)na štěstí dietu nemusím držet. :-) :-)dortíček byl zcela dokonalí . (clamp)sklidil velký obdiv. ;-) ;-)vřele doporučuji dál.opravdová mnamka. (L) (L) (L) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)krém je vynikající.!!!!!!!!!!!!!!
wertzuiop 14. 4. 2008, 20:17
@pepebubu (hello)jsem moc ráda,že vám chutnalo (zajic),u nás doma se po tom jen zaprášilo..... :^)už se chystám,že ho udělám znovu...mnam (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie