Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Bábovka s čokoládou Margot"

0.0
Bábovka s čokoládou Margot"

Potřebné ingredience

2 hrnky polohrubé mouky - hrnek o obsahu 1/4 l,
1 hrnek pískového cukru,
2 vejce,
1/2 prášku do pečiva,
1 šlehačka o obsahu 1/4 l,
1 sklenka vlahého mléka,
2 čokolády Margot.

Postup přípravy

Příprava:
Cukr třeme se žloutky, přidáme šlehačku, nastrouhanou čokoládu a po částech vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Podle potřeby doléváme mléko. Opatrně vmícháme sníh ze 2 bílků.

Pečeme ve vymazané formě bábovky nebo ve vysokém pekáči. Zpočátku pečeme poměrně zprudka, pak snížíme na 170 °C. Bábovku po upečení pouze pocukrujeme. Upečenou v pekáči ponecháme a polijeme citrónovou nebo čokoládovou polevou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie