Zobrazit přihlášovací formulář

Co dům dal

Přidat recept

Moc Vám všem děkuji!!

0.0
Moc Vám všem děkuji!!

Potřebné ingredience

Láska,chut a trpělivost...

Postup přípravy

Milé maminky,ženy,slečny možná už i babičky,chci Vám všem poděkovat za skvělé tipy,triky a recepty!Mám už 4křížek na krku a jsem už 22let ve své domásnosti,vdávala jsem se mladinká,mám dospělého syna,který studuje a příjíždí domů cca1 za 14dní.Vždy hledám inspiraci tady u Vás a jsem moc spokojená!Myslela jsem si,že jsem dobrá kuchařka,ale to co tu prezentujete tak to klobouk dolů milé dámy!Jste 1!!Je super,že tyto stránky jsou,protože si určitě každá z nás příjde na své!!Přeji Vám všem hodně zdraví,zdaru a nových skvělých receptů!!S pozdravem M.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

denka47 24. 5. 2008, 7:17
Mile zienky, mam po 6 krriziku a velmi rada bludim po internete, hlavne pozeram tie vase krasne dorty. Klobuk dole pred vami co mate zlate ruky. (D) (clamp)
magick 24. 5. 2008, 9:21
@denka47 Svatá pravda! (Y) (hello) (F)
sonja 5 24. 5. 2008, 6:59
Martinko,myslím,že jste mi mluvila přímo ze srdce.Mám už také 4,6 křížků,jsem už dokonce dvojnásobná babička a tyto krásné a inspirující sránky znám díky svým dcerám.Také je navštěvuji každý den a už se těším na ty nádherné dortíky šikovných maminek.Zde jsem čerpala inspiraci na dort panenka pro vnučku a musím říct,že ta obrovská radost ,když ho uviděla,stála opravdu za to.Tím to chci všem maminkám poděkovat.A když nevím co uvařit,je zde to správné místo,vždy se něco najde. Přeji všem co nejvíce zdraví,protože toho není nikdy dost a ještě jednou díky (L) Hezký den Soňa (hello) (F)
magick 24. 5. 2008, 9:19
@sonja 5 (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L
ladamuri 24. 5. 2008, 6:39
Milé dámy a babičky, taky mám těch 5křížků a sem tady denně a to i na slovenské verzi. Má bývalá pofese ,než sem šel do inv.důchodu byla kuchař,umím vařit ale zde ,jak jste některá psala,je KUCHAŔKA ŹIVOTA,-TAK BYCH JÍ NAZVAL JÁ . doporučuji tyhle stánky svým známím ,aby se dozvěděli,jak máme šikovné maminy ,jak dovedou pracovavat v kuchyni se surovinami a fantazijí. Jen tak dále a přeji všem hlavně zdraví. Lada (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
magick 24. 5. 2008, 5:35
Děkuji za reakce,všichni jste tu super ženy!Jsem taky na tomto servru tak trochu závislá,však vidíte sami v kolik hodin ráno jsem tu!Takže ještě jednou Vám všem přeji hodně zdravíčka,štěstíčka a děkuji za skvělé tipy a recepty,které sem vkládáte!! (L) (K) (C) M.
borufkajana 23. 5. 2008, 18:40
Ahoj holky.Já mám 4,5toho křížku,ale zato jsem tu u Vás každý den aspon na chvilku. :-)Našim říkám ,že si jdu sem odpočinout . (K)Ze začátku moji tři douspělí synové říkali ,že mě nebudou pouštět na počítač.To proto abych prý přestala s těmi experimenty (6) +o(.No a světe div ???se :-$ [A] časem pořídili počitač -sice starší pro nás -rodiče (clamp) (clamp) :-) :-) .Tak jsem tu s Vámi denně a právě vybírám co uvařím a upeču své rodince až mi zítra příjde gratulovat .Tady je vždy z čeho vybírat (clamp) (clamp) (clamp) (clamp).Holky jen tak dál jste šikulky.) (Y) (Y) (Y) (Y) (L) (L) (L) (L)
sramkova 23. 5. 2008, 16:30
já jsem sice mladá, vdanápár let, ale každému říkám že tohle je nej kuchařka jakou znám, zaručené recepty od maminek se vždy podaří a je fajn že je vždy co vybrat (L)
Alena 2711 23. 5. 2008, 12:55
Dobrý den Marti, já jsem skorobabi- čekáme prvního vnoučka, je mi 47 a nestačím se divit, jakou mají holky fantazii. Sedím na MMB skoro denně aspoň na chvilku, a doma se diví, co to mají zase nového k jídlu. Nějaké řeči o pokusných králících už neslýchám, protože se tady nachází opravdu mňamky (Y). Jenom mám obavy, aby se to mé kuchtění nepodepsalo na váze ;-) Mějte se papa
žingi 23. 5. 2008, 11:06
Já mám taky ten čtvrtý křížek za dva roky a taky jsem moc ráda,za diskuze o vaření (clamp) (clamp) (clamp)Tak jak vy,jsem si myslela,že mi to jde,ale beru tady plno nových receptů a fíglů (hello)
aero-orion 23. 5. 2008, 11:02
Milá Martinko 4 křížky co to je?? (F)Já už jich mám víc jsem v roli té babči.Vám také pohodu zdraví a klid v rodině (L) (F) (F) (F) (F) (F)
bubík4 23. 5. 2008, 10:58
(F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie