(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Buchta HRC-FRC
Potřebné ingredience
11/2 hrnku pol.mouky
3/4 hrnku cukru(dávám míň,jinak je to moc sladké)
1/2 hrnku mléka
1/2 hrnku oleje
2 vejce
1 prdopeč
NA KRÉM:
2 kompoty mandarinek(plechovky),nebo jedna větší plechovka ananasu
1 šlehačka na šlehání
1 ztužovač šlehačky
1 puding bez vaření(dr.Oetker)-,tak ten jsem sehnala např.v Bille
Postup přípravy
Těsto upečeme.Všechny přísady na krém dáme do velké mísy s víkem (kompoty i se štˇávou),hodně protřepeme.Hustý krém natřeme na buchtu a dáme vychladit.Ještě můžeme vrch postříkat čoko polevou.Jo,abych nezapomněla,ananas je lepší nakrájet na menší kousky,než byvají v plechovkách.Přeji dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé