Zobrazit přihlášovací formulář

Grilování

Přidat recept
(recept si oblíbilo 59 návštěvníků)

BEZKONKUREČNÍ POMAZÁNKA KE GRILOVANÉMU MASU - BEZ NÍ SE UŽ GRILOVÁNÍ NEOBEJDE :-))))

0.0
BEZKONKUREČNÍ POMAZÁNKA KE GRILOVANÉMU MASU - BEZ NÍ SE UŽ GRILOVÁNÍ NEOBEJDE :-))))

Potřebné ingredience

1 tvaroh (nejlépe vanička), 1 bílý jogurt, 10-15dkg na jemno nastrouhané nivy (jak kdo má rád), 2 rozetřené stroužky česneku, popřípadě trochu majonézy nebo tatarky, sůl, pepř

Postup přípravy

Všechny suroviny nejlépe ručním šlehačem vymícháme. Sůl a pepř dle chuti, kdo má rád pikantní může přidat trochu chilli. Mojenézu můžete přidat, ale nemusí být. Je to další možná varianta - prostě dle chuti. Na ozdobení občas přidám nasekanou pažitku. Je to fakt úžasný "toping" k jakémukoliv grilovanému masíčku či rybě.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

IKEA2008 26. 4. 2009, 10:43
je skvěláááá (Y) (Y) (Y)
nafi 2. 4. 2009, 22:43
To tedy fakt taky nechápu proč jsou tady dva na chlup stejný i ten název........ :-o 8-|
Andik15 12. 11. 2008, 14:15
No vskutku zvláštní, :-o že tu jsou 2 shodné recepty hned na hlavní straně u grilování mezi nejoblíbenějšíma... +o( jsem též názoru, že když je to stejné "na chlup" tak alespoň název jiný - či třeba do jiné kategorie (např. chuťovky... ) aby to našli lidé i tam, ale ve stejné kategorii, stejný název... oboje bez fotky.... :-| +o(
melounek 10. 7. 2008, 20:13
Tak to zní lákavě, to musím zkusit (Y)
Zrušený účet 27. 6. 2008, 22:48
Pomazánku jsem dělala dnes k večernímu grilování. Měla úspěch, každému chutnala (clamp) (clamp), bohužel jsem jí ani neochutnala, já totiž nivu nejím :-|, problém byl jí i nastrouhat. Ale budu dělat častěji, prý by byla dobrá i na chlebíčky (Y) (Y) (Y)
Kacur 10. 6. 2008, 13:13
Dobrý den Šári, je to fakt supr recept. Mám ho tady na MMB už asi rok, a s úplně steným Názvem, textem ...... *-) Tak to Vám asi přišlo od někoho emailem, že? Možná by bylo fajn trošičku aspoň změnit název, ať tam nejsou 2 recepty teda pod stejným názvem 2x...... *-) *-) *-)
sherrymiki 11. 6. 2008, 21:17
@Kacur Dobrý den Katy...tak to sem si nevšimla.....nevadí.....díky (hello)
miriam07 11. 6. 2008, 21:21
@sherrymiki no, místo "nevadí" by bylo spíš záhodno napsat "promiňte" nebo "opravím" *-)
sherrymiki 18. 6. 2008, 20:38
@miriam07 *-)jsem nepochopila proč bych se měla omlouvat? :-ojen proto že mám stejnej recept jako vy??? (N)tak nejsme jediní...to snad nevadí né!!! aspoň teda většině určitě né...pač nejsme jediní!!! *-) *-) *-)
zuzu 11. 6. 2008, 21:34
@miriam07 on je i druhý recept okopčený, jen z hermelínu je přepsáno na fermelín *-) *-)
Kacur 12. 6. 2008, 13:57
@zuzu No, taky zírám.... Chápu, že když nějaké dobroty přijdou emailem, tak to sem někdo hodí, ale na druhou stranu když si dá někdo práci, a celý recept napíše (případně i vymyslí a nafotí postup), a pak přijde někdo a udělá jen CTR+C a CTL+V a vloží to tady jako svůj recept, tak to není zrovna féér *-) *-) *-) a ještě k tomu pod úplně stejným názvem, textem a osobními poznámkami autora............ Je jasné, že na MMB najdeme např. Míša řezy hned v několika variantách a s různými surovinami, ale že by měly recepty stejný postup se stejným textem..... to už musí být fakt náhoda ;-) *-)
sherrymiki 18. 6. 2008, 20:49
@Kacur Tak to jste trochu mimo pač já to nevkládám jako svůj recept...a nikde jsem to neřekla ani nenapsala ale.-....ale vložila jsem to proto že je to opravdu dobrota a že to doporučuji!!!! *-) *-) *-) a normální člověk to tak pochopil....a kdo ne tak boužel kužel......a pokud vám se to nelíbí tak si přepište ty svoje a jeto?! :-D :-D :-D a ten fermelín je překlep.....nikdo neni neomylnej!!!
Kacur 19. 6. 2008, 20:27
@sherrymiki Šári, nevím, proč bych si měla přepisovat svůj recept, který jsem mimo jiné vymyslela sama, a mám ho tady, jak jsem už psala, přes rok. Ale když jste nepochopila o co tady šlo.... tak marné. Někomu pan Bůh nenadělil :-S Slušně jsem Vás požádala, abyste si aspoň změnila název, když už jste zkopírovala můj recept. Ale bohužel, slušných lidí je v dnešní době čím dál méně.... :'( :'( :'( Jinak jsem ráda, že Vám můj recept chutná (Y)
Evasma 5. 8. 2008, 15:26
@Kacur Teď jsem našla tento recept - zírám tady na tento Váš dialog - a musím teda říct, že píšete že jste ho vymyslela před rokem, ale já zase můžu říct, že tento recept dělám už mnohem déle a našla jsem ho na jiném serveru s recepty :-o :-o :-o. Takže myslím, že to žabomyší dohadování o autorství je přinejmenším zbytečné a směšné, protože buď měl někdo úplně ten stejný nápad jako vy a to už mnohem dříve, nebo prostě ani tento recept není Váš *-) Ale co na tom, když je prostě skvělý, ne? (Y) :-D
sherrymiki 20. 6. 2008, 9:00
@Kacur VY JSTE MĚ SLUŠNĚ POŽÁDALA A KDE ŽE OTOM VŮBEC NEVÍM....??? :-o SPÍŠ BYSTE MĚLA BÝT POCTĚNA ŽE VÁŠ RECEPT VŮBEC NĚKDO DOPORUČUJE.....!!!! KDYBY TO ŠLO TAK BYCH HO VYMAZALA ABY VÁS TO NEŽRALO!!!! A VY HO SICE TADY MÁTE UŽ ROK ALE SOTVA JSEM HO VLOŽILA TAK JEDNA MAMINA DĚKOVALA ZA TO ŽE TO HNED ZKUSÍ...TAKŽE......BOUŽEL KUŽEL.
Kacur 20. 6. 2008, 14:09
@sherrymiki No, Šári, požádala jsem Vás kulantně, a to 10.6. v 13.13 hod, cituji: "Možná by bylo fajn trošičku aspoň změnit název..." Ale marné... Jsem ráda, že Vám můj recept chutná, stačilo však napsat k tomu mému pozitivní komentář a né ho vkládat znovu..... Nebo vložit znovu, jak to dělají ostatní maminky, a napsat Inspirace od ID ....... A tak jak píše dole paní Milena, nemusíte být hned tak odměřená a vložit sem nějaký svůj bezkonkurenční recept. Tak hezký den všem (L)
MILU999 20. 6. 2008, 9:30
@sherrymiki NO TAK,HOLKY,NEDOHADUJTE SE.JÁ VÍM,ŽE TO ZAMRZÍ,SLE NIC TAK STRAŠNÉHO SE NESTALO.KOUKÁM SEM KADÝ DEN,RECEPTŮ MÁM FŮRU,ALE PRÁVĚ KVŮLI TOMUHLE SE SEM NEODVAŽUJI ŽÁDNÝ VLOŽIT,PROTOŽE OPRAVDU ASI NEJSEM JEDINÁ,KDO NĚJAKÝ RECEPT VLASTNÍ.ŠÁRY,NEMUSÍTE HNED BÝT TAK ODMĚŘENÁ,JÁ MYSLÍM,ŽE TO NEBYLO MYŠLENO ZLE.FLÁKNĚTE SEM NOVÝ BEZKONKURENČNÍ RECEPTÍK AŤ ZÍRÁME.KRÁSNÝ SLUNÍČKOVÝ VÝKEND VÁM I TÉ DRUHÉ NAZLOBENÉ MAMCE.MILENA :-) (zajic) (hello)
adriM 20. 6. 2008, 21:24
@MILU999 I když absolutně nemám ráda komentáře typu Ten recept není váš apod.,tak tahle paní Š. mi přijde trošku "svérázná". Stačilo se podívat do jejich receptů,název bezkonkurenční opsala i s chybou (okopírovala) a všechny recepty jsou jen překopírované,téměř každý zde najdete2x a originál je vždy od někoho jiného 8-| Takže paní spíše nepochopila o čem tyto stránky jsou,že k doporučování existují komentáře a vytvořila si asi takhle vlastní kuchařku *-) Tohle by se dalo možná pochopit,ale kdyby mi napsala ať si přepíšu název já jako třeba Katce a že si toho ani nevšimla,že tu tento recept je, tak to už by naštvalo i mě :-S
Bylinka1 8. 6. 2008, 21:14
Hmmm *-)-rádi grilujem a já miluju nivu,takže určo zkusím (Y)
sherrymiki 10. 6. 2008, 12:43
@Bylinka1 zkuste je fakt super

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie