Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

netekoucí krém

0.0
netekoucí krém

Potřebné ingredience

poradí prosím někdo, jak udělat krém, který zaručeně nepoteče v teple? potřebuju přepravit dort 200km a musí vydržet cca 5 hodin

Postup přípravy

děkuju moc

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

aero-orion 9. 6. 2008, 23:52
Dort se dá převézt v krabici vychlazený a vložený, do velké termo tašky.Vydrží tak i 4 hodiny, vezla jsem tak dortíky do Prahy .Pomalu 400 km a v pohodě.Pokud budete chtít krémy písněte mi do vzkazíků.Pošlu je na mail.Zdenka (Y) (Y) (Y) (Y) (F)Tady toto jsem převážela do Prahy. http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=19614&user=79855
cukricek123 9. 6. 2008, 22:59
Ja mam vyskusany velmi dobry cokoladovy krem a je velmi pevny. 4 cele vajcia slahot s 25 dkg hrubeho cukru do peny. V druhej nadobe si vyslaham 20 dkg stuzeneho tuku-ceres- tak,aby bol uplne biely ako sneh,potom pridam 20 dkg masla a dobre vyslaham a este cele kakao. Potom do hnedeho kremu pomali lejem penu z vajec a slaham kym sa to cele spoji na vyborny a velmi pevny krem aj chutovo je velmi dobry. c (^) (Y) (Y) (Y)
aero-orion 9. 6. 2008, 23:48
@cukricek123 Táni v tomto teple a na převoz 200 km krém s vejci bych nedoporučila vůbec. ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
Aderiarleen 9. 6. 2008, 8:01
ak urobíš kuk na moju tortu s mačičkami a myškami tak ten vydržal cestu 250 km a netiekol...cestoval dokonca vlakom a tam moc klimatizácia nie je a vydržal
Lupitka 8. 6. 2008, 20:25
Já jsem teď naposledy dělala krém z jednoho másla a jedné plechovky Pikaa a překvapil mě jak byl v ledničce hóóódně tuhý... Ale bohužel nemá zkušenost s převozem 200 km... Já řeším něco podobného, chci dělat dort pařez a vést ho 100 km a nevím do čeho ho dát, aby vydržel ... *-) *-) *-)
Atiza 8. 6. 2008, 20:19
Já dělám tento a nemůžu si ho vynachválit. 25 dkg cukru moučka ( může být méně, podle toho kdo má jak rád), 2 vejce( nemusí být), 3 lžíce vody, 25dkg 100%tuku ( rozpustit v mikrovlnce). Tohle vyšleháme a do tohohle všleháváme máslo( heru, lukanu). Ne obráceně. Do řídkého máslo. Dělám tenhle krém roky, nezdrcne se a výborně drží tvar. Snad budete spokojená jako já.
Lucinka 8. 6. 2008, 20:18
Mám výbornou zkušenost s tímto krémem http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=2837&user=2266 , dělám ho už 12 let a ještě nikdy netekl, i když 5 hodin v létě v autě je asi moc na každý krém :-( A co to zkusit ještě pojistit chladícím boxem? Ten klasický je úzký, tak jsem ho vezla naležato a super..
johnynka 9. 6. 2008, 10:20
@Lucinka chladící box bude, ale stejně...uvidíme jak to dopadne, určitě vyzkouším pro jistotu dopředu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie