Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

KOKOSKY RYCHLOVKY

0.0
KOKOSKY RYCHLOVKY

Potřebné ingredience

Na 1 bílek dáme 4 dkg kokosu a 4 dkg cukru moučka

Postup přípravy

Vše smícháme a lžičkou dáváme na plech malé hromádky.Když začnou kokosky růžovět tak je vyndavám.Jsou hned měkké,takové žvýkací,prostě vynikající.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Richina 14. 12. 2007, 13:17
včera jsem dodělala kokosky z 5 bílků a vynikající,nic se nelepilo na pečící papír a ani se mi nerozjeli a jsou super měkké a výborné.... (Y) (Y)
mardolinka 3. 12. 2007, 15:33
Gabi,na kolik stupňů se pečou a jak dlouho?Markéta
kristynahal 15. 12. 2006, 8:28
Gábinko, včera jsem kokosky zkoušela. Jsou opravdu výborné, jen se chci zeptat, jestli je dáváte na vymazaný plech, nebo na pečící papír. Já je dávala na pečící papír, a nešli mi pak dolů, přilepily se, a navíc se trošku rozjely jako do stran, takže opečené byli zespodu jen okolo, a prostředek se přilepil. Pekla jsem je na 125 st., jak už tady jedna maminka psala (mám taky horkovzduch), tak nevím, měla jsem je dát na vymazaný plech??? Ale jinak jsou výborné, nechala jsem kluky, aby je včera snědly, a vrhly se na ně jak kobylky, a za hodinu nic nebylo. Tak chci dělat o víkendu ještě jednu dávku, ale už bych chtěla aby byli "krásné", prosím poraďte ;-)
kekina 17. 12. 2006, 19:02
@kristynahal Kristynko a jak dlouho jste je priblizne pekla na tech 125 stupnu? *-)
kristynahal 18. 12. 2006, 11:24
@kekina Pekla jsem je asi 25 minut. Ale dělala jsem je předevčírem znovu, pekla jsem je kratší dobu asi na 150 a jsou super!!! A šli i líp z toho papíru. Jenže má to jeden háček - kluci už je skoro všechny snědly (nesnědly - sežraly), a to jsem je dělala ze třech bílků :-@ :-@ takže budu muset ještě v týdnu znovu. Ale jsou fakt výborné!!!!
Dohovka 18. 12. 2006, 12:55
@kristynahal Jsem ráda že chutnají,já je rovnou už dělám ze všech bílků co mi zbydou.Letos to bylo z osmi ale je jich tak akorát na ozdobu na talíř. :-D :-D :-D :-D
Dohovka 15. 12. 2006, 13:44
@kristynahal Kristýnko,malinko plech vymažu,omlouvám se že jsem to tam nenapsala.A na plech je dávám lžičkou,jsem ráda že chutnají a přeji vám krásné vánoce :-) (F)
kristynahal 18. 12. 2006, 11:26
@Dohovka Také přeji krásné vánoce, fakt jsou super!
Misule78 15. 12. 2006, 13:29
@kristynahal Peču taky na papíře.povídala mi švagrová (pekařka,cikrářka) že na plech by se přilepily zrovna tak.pomáhá nechat vystydnout a pak potřít zespod papír vodou.Prý jdou potom dolů dobře.Ale nemám vyzkoušeno,poradila až když jsem je sloupla :-D
kristynahal 18. 12. 2006, 11:25
@Misule78 Tak jsem vyzkoušela, a jde to fakt líp. I jsem je pekla na víc stupnů, kratší dobu a jsou dokonalý ............teda byli, už jsou pryč :-@
kristynahal 15. 12. 2006, 13:30
@Misule78 Míšo, děkuju. Zkusím to tak jak radila vaše švagrová.
Lééňa 13. 12. 2006, 16:46
mám také otázečku,ty bílky se šlehají??? :-$Ještě jsem nikdy kokosky nedělala a chtěla bych to zkusit,když to všichni tak chválíte. ;-)Díky za odpověď,Lenka
kekina 13. 12. 2006, 19:25
@Lééňa Taky by mne to zajimalo, ja myslim ze snad jo? *-)
Misule78 13. 12. 2006, 19:37
@kekina nešlehala jsem nic,jen všechno do mísy,zamíchat a hotovo ;-) tyhle nemají být sněhové,tyhle jsou ty z pouťě :-D
kekina 13. 12. 2006, 20:00
@Misule78 Aha, takze snehovy se slehaj? A delaji se stejne? *-) Ja bych vyzkousela oboji, mame toho furt malo :-D :-D :-D
Dohovka 15. 12. 2006, 13:45
@kekina Holky někdy šlehám,spíš první dávku a když mi jí rodinka sní,tak pak už jenom míchám dohoromady.
Misule78 12. 12. 2006, 18:19
mám otázečku,jak je skladujete?Pár jich ještě přežilo ,ale už začínají tvrdnout.Mám je dát do pytlíku jako jsou na poutích? Nebo jak to udělat,aby zůstaly měkoučké?Díky
Dohovka 12. 12. 2006, 19:41
@Misule78 Míšo buď v krabici,nebo v těch plastových dozách :-)
Misule78 (upraveno) 13. 12. 2006, 0:15
@Dohovka mám je v krabici s ostatním cukrovím,všechno měkne,jen kokosky tvrdnou :-( co dělám špatně? Asi je dojím (přeci je nenechám ztvrdnout :-P ) a udělám další várku P.S.Nový poznatek o čtyři hodiny dýl - když jsem je měla na stole v teple tak po půlhoďce změkly.Zvláštní,ale je to tak :-)
žíža 10. 12. 2006, 21:52
jojo,jsou skvělé taky je ráda dělám a když jsem moc rozmlsaná dám do nich kosek mandle.To je super (K) JaA (F)
Verca 78 10. 12. 2006, 21:08
Jojo,jsou fakt mňam žvejkací,jediný kokosky co mi neztvrdly (Y),už je mam schovaný......ale blbě....jdu na ně :-D
amálinka 10. 12. 2006, 16:00
Proč mi nikdo nikdy neprozradil, že moje milované kokosky jsou tak jednoduché...? Díky za prima recept, moc se to podle něj povedlo! Jen jsem byla překvapená, že pečení (spíš možná sušení) trvá tak dlouho - v horkovzdušné troubě na 125 stupňů téměř 30 min. Ale jsou fakt výborné! jana
Dohovka 10. 12. 2006, 20:49
@amálinka Že jo,Jani.U nás je miluje celá rodina a dneska mi na ně přišel i soused.Jsem ráda,že chutnají.Gábina
Misule78 9. 12. 2006, 18:23
(Y) Napřed jsem měla strach,že je jich moc (ze třech bílků), teď mám obavy,že mi pro změnu zbydou žloutky,protože budu muset péct znovu :-P A opravdu jsou takové žvýkací :-D
Dohovka 9. 12. 2006, 22:36
@Misule78 Míšo na zítra se chystám dělat z osmi bílků :-P a doufám,že už mi vydrží do vánoc :-D
Misule78 9. 12. 2006, 22:44
@Dohovka Nevydrží :-) To chce až těsně před Štědrým dnem. :-D
Dohovka 9. 12. 2006, 22:54
@Misule78 Musím zítra pak mám honičky,tenhle recept dělala moje mamka a pamatuju,že jsme je jedli ještě horký z plechu,tak ať všem chutnaj ;-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie