Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční cukroví

Přidat recept
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

karamelové hromádky

0.0
karamelové hromádky

Potřebné ingredience

3sáčky karamelek,3/4sáčku bílých burizonů,1/2másla.

Postup přípravy

Nad parou roztopím máslo a přisypu karamelky.Míchám dokud se hmota nespojí.Vypnu a přisypu burizony.Vše spojím a dávám do košíčků.
Můžete přisypat kakao aby byli tmavší.
Dá se udělat i váleček v alobalu a krájet na pásečky.
Ještě chci vyzkoušet polít to čokoládovou polevou.

tyhle karamelky kupuji já

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

dafy 18. 12. 2009, 8:50
Maminky kolik tak gramů karamelek na uvedenou várku, já koupila velká balení 400g, a nevím kolik mívají ty menší sáčky, díky :-$
Hyzule 18. 12. 2009, 13:10
@dafy Marti balíček má 90g takže 270g a nemusí to být úplně přesně. (Y) (L)
Etsie 5. 12. 2008, 12:00
Dobrý den Marcelko, mám jen dotaz, jaké to jsou karamelky?? Díky za odpověď. Určo je to mňamka a musím jiletos vyzkoušet......
Hyzule 5. 12. 2008, 13:00
@Etsie Libuško klasické karamelky.K receptu jsem zatím vložila obal.Tyhle aspoň kupuji já.Balíček stojí kolem 14kč.Ať chutná. (Y)
Etsie 6. 12. 2008, 11:53
@Hyzule Marci díky moc, dnes půjdu vše nakoupit a zítra se dám do práce ;-) ^o) no doufám, že mě to nadšení vydrží po celou dobu pečení :-D. Jak budou hotové písnu, papa (hello) Liba
Hyzule 6. 12. 2008, 16:17
@Etsie Libuško kdyby šlo všechno pečení tak rychle a bez práce jako tohle,byla by to paráda (radost)Tak potom písněte (L) (andel)
Andule 1. 12. 2008, 16:54
(Y) (Y) (Y)výborný receptík (clamp) (clamp)Loni jsem taky dělala a měl úspěch (L) (L)
Hyzule 1. 12. 2008, 18:53
@Andule já také ruku nesmeknu a dám si ;-)Miluji vše co je karamelové (L) (Y)
Nikis. 12. 12. 2006, 20:07
Tý brďo, já si na to pamatuju, jednou jako dítě jsem to někde ochutnala a pořád na to myslím, hurááááá, budou se dělat karamelové hromádky, moooooc díky! (F) (F) (F) (K) (K) (K)
Hyzule 12. 12. 2006, 20:54
@Nikis. Jedna dávka asi nebude stačit holka to miluje.Přiznám se já taky. (Y).
Čardice 12. 12. 2006, 17:09
Tak tohle doma děláme pod názvem TETŘEVÍ TRUS :-D :-D ;-)
Mourinka 12. 12. 2006, 10:06
Mám také vyzkoušené ve formě válce. Ale mám ještě jednu poznámku - je dobré ten alobal ještě potřít máslem - pak to z něj jde lépe sudavat. Jinak je to moc mňamka
cicmoši 11. 12. 2006, 22:28
ja to dám do formy srnčí chrbát vyloženej alobalom, uhladím , zakryjem a ked to stuhme tak nakrájamn a plátky a občas poprskám celý ten chrbát vyklopený čokoládkou je to moooc dobré, inak poznám ja variantu z vareným salkom.......... :-P :-P :-P
jazumi 11. 12. 2006, 21:57
mňam- taky znám- je to dobrůtka (Y) Já rozpouštím karamelky s máslem v mikrovlnce (Y) a pak dám hmotu do sáčku a vyválím válec, dám ztuhnout do ledničky a krájím na kolečka- jak salám ;-) :-P ale letos pro změnu asi zkusím vaši variantu (Y) Jana. (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie