(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
BADYÁNOVÉ HROMÁDKY
Potřebné ingredience
Těsto - 25 dkg hladké mouky, 12 dkg moučkového cukru, 1 Hera, 12 dkg mletých lískových ořechů, 1 lžíce mletého badyánu marmeláda, alginátové ovoce, čokoládová rýže, spařená - oloupaná mandle
Postup přípravy
Vypracujeme těsto, které necháme odležet. Tvarujeme kuličky do kterých zabalíme kousek alginátového ovoce a uděláme nahoře menší důlek. Pečeme ve vyhřáté troubě - kuličky se trochu roztečou a vzniknou hromádky.
Po upečení necháme hromádky vychladnout a zdobíme - do důlku dáme marmeládu, vrček s marmeládou namočíme v čokoládové rýži a ozdobíme oloupanou mandlí - ta zapadne do důlku a bude pěkně držet .
Po upečení necháme hromádky vychladnout a zdobíme - do důlku dáme marmeládu, vrček s marmeládou namočíme v čokoládové rýži a ozdobíme oloupanou mandlí - ta zapadne do důlku a bude pěkně držet .
Smazat recept
Chcete opravdu smazat recept?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé