Zobrazit přihlášovací formulář

Saláty, zálivky

Přidat recept
(recept si oblíbilo 16 návštěvníků)

Dušené červené zelí

0.0
Dušené červené zelí

Potřebné ingredience

olej 3 lžíce
cibule 1 ks
brambora 1 ks
sterilované červené zelí 1 balíček


podle chuti:
cukr
sůl
ocet

Postup přípravy

Větší cibuli nakrájíme nadrobno.

V hrnci rozehřejeme olej a cibuli pomalu orestujeme dozlatova. Pak přidáme sterilované červené zelí i s nálevem. Bramboru oloupeme, nastrouháme ji najemno a přidáme k zelí. Dusíme pod pokličkou doměkka.

Před podáváním případně dochutíme podle vlastní chuti - sůl, cukr, ocet.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Janci 24. 3. 2008, 21:41
Dnes jsme měli ke kachýnce Vaše zelíčko a bylo výborné... |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) Děkuji za prima tip na zahuštění bramborou (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie