Zobrazit přihlášovací formulář

Pomazánky

Přidat recept

Masová pomazánka

0.0
Masová pomazánka

Potřebné ingredience

sůl -
vejce 1 ks
cibule 1 ks
hořčice -
sádlo -
pepř mletý -
mouka hrubá 1 lžíce
okurka sterilovaná 1 ks
maso vepřové vařené či pečené

Postup přípravy

Na sádle zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme mouku, osmahneme, podlijeme vodou a vyšleháme hustou omáčku, do níž zamícháme vejce, maso umeleme a vmícháme do omáčky, necháme vychladnout a přidáme hořčici, nasekanou okurku a dochutíme.

Do této omáčky můžete dát jakékoliv zbytky pečeného i vařeného masa a ochutit masovou šťávou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie